Ungdomskurs – Rallylydnad


Vi har fortfarande platser på Ungdomskursen – Rallylydnad, kursen vänder sig till dig som är 7-14år och nyfiken på eller precis börjat träna rallylydnad. Vi kommer tillsammans gå igenom och prata om bland annat inlärning av grundfärdigheter, regler och hur det går till att tävla i rallylydnad. Men också givetvis träna tillsammans med våra hundar.

I kursavgiften ingår lunch för hundförare + en vuxen (meddela ev specialkost eller allergier i anmälan). Det kan vara bra att ta med något att fika på fm/em, samt en bur eller bädd där hunden kan få vila. Under helgen vill vi att en vuxen per deltagare är på plats, men det är ungdomen som går som hundförare och tränar tillsammans med hunden.

Vi följer givetvis rådande rekommendationer och kommer på så vis att vara utomhus oavsett väder, så ta kläder därefter. Vi ber er också att stanna hemma vid symptom och att hålla avstånd till varandra. Under kursen vill vi att ni använder halsband eller sele och ett vanligt koppel. Flexikoppel är ej tillåtet. Ta med en massa gott godis, korv eller köttbullar är att rekommendera och roliga leksaker till eran hund. Har er hund någon annan belöning den gillar så ta med det också.

 

Instruktör: Angelica Nilsson-Böös
När: 25-26 september
Tid: kl 9-15
Var: Sundsvalls brukshundsklubb
Avgift: 500kr

För att kunna anmäla till denna kurs krävs det ett medlemskap i någon brukshundsklubb samt att du kan visa ett vaccinationsintyg för din hund.

Har ni frågor eller funderingar rörande kursen eller Ungdomssektorn mejla till: ungdom@sundsvallsbhk.se

 

Kursanmälan: https://sundsvallsbhk.se/butik/ungdomskurs-rallylydnad

Bli medlem: https://sundsvallsbhk.se/bli-medlem