Träningshelg i lydnad & bruks


Helgen 8-9 februari 2020 har vi fått möjlighet att ha Frida Wallén hos oss för en träningshelg i lydnad och bruks. Helgen vänder sig först och främst till personer som är aktiva som tävlingsledare, domare, instruktörer eller på annat vis hjälper till att driva klubben framåt. Finns platser kvar med hund kommer dessa finns till förfogande för övriga klubbmedlemmar.
Kursen kommer vara individanpassad och med fokus på ett ekipage åt gången. Utöver ekipagen som tränar med hund kommer även åhörarplatser att finnas och dessa vänder sig även till övriga medlemmar. 

För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta på kursen kommer en dag erbjudas med hund och den andra dagen som åhörare. Utöver detta finns åhörarplatser för hela helgen tillgänglig.
 
Antal platser med hund är 16 st (8 per dag). Vid anmälan anges om du har önskemål om vilken dag du vill gå med hund. Priset för kursen är 1 000 kr med hund en dag och som åhörare en dag, åhörare 500 kr för båda dagar och 300 kr för en dag. Anmälan och frågor hus@sundsvallsbhk.se.

Info 
Instruktör: Frida Wallén
Datum: 8-9/2-2020 
Plats: Björkbackegård i Baggböle
Pris: 1000 kr med hund en dag och åhörare en dag. 
Endast åhörare båda dagarna: 500 kr 
Endast åhörare en valfri dag: 300 kr
Anmälan: hus@sundsvallsbhk.se > Ange: För- och efternamn, telefonnummer, vilken utav de tre alternativen som du önskar delta med, vill du gå med hund, ange namn och information om hund. 
 
Sista anmälan 14 januari


En presentation om Frida finns i det tidigare inlägget: https://sundsvallsbhk.se/traningshelg-frida-wallen

Mer information om Frida hittar ni på hennes hemsida: http://sundbergshundtjanst.se/ommig.html