Träna med oss


Vi har tillgång till flera utmärkta träningsplaner av både grus och gräs. ALLA planer är till för träningsintresserade hundägare!

I gula huset finns kök, toaletter och utbildningslokaler, I den röda stugan finns dusch, bastu, utbildningslokaler och förråd.

Läs mer om respektive träningstillfälle


Fokus Beskrivning
Barn- och ungdomsträning

Öppen träning med instruktör för barn och unga som är mellan 7 – 25 år, oavsett klubbtillbehörighet. Detta är ett tillfälle att träna och prova på massvis med roliga aktiviteter tillsammans med hunden såsom rallylydnad, agility, spår, lydnad, freestyle och mycket mer, läs mer på sidan om planerade träffar.

 

Onsdagsträning med tema

För alla medlemmar i svenska brukshundklubben, oavsett vilken klubb du är medlem i. Varje onsdag har vi platsliggning och budförning med skott mellan 18:30-19:00. Vi erbjuder också information om ett specifikt tema mellan 19:00-19:30 som du som är intresserad av kan delta i, självklart kan du träna på vad du vill under hela tillfället! Läs mer på sidan om planerade träffar.

 

Rallylydnadsträning

Rallyträning för alla medlemmar i svenska brukshundklubben, oavsett vilken klubb du är medlem i. Detta är ett tillfälle för dig att träna rallylydnad, träffa andra likasinnade och utbyta kunskap med varandra. Läs mer på sidan om planerade träffar.

 

Träningsrummet  Du som medlem i Sundsvalls Brukshundklubb kan boka träningsrummet på klubben. Träningsrummet är öppet under vintern och är cirka 25 kvadratmeter. Det finns speglar på väggen och en helteckningsmatta på golvet. Läs mer om hur du bokar på denna sida.