Styrelsen


Styrelsen är vald av medlemmar inom klubben på förtroende för att arbeta aktivt i styrelsen för att verka för klubbens bästa. Styrelsen sammanställer och sammanhåller klubbens aktiviteter och att hålla koll på klubbens ekonomi. Styrelsen behandlar även frågor som inkommer till klubben genom att antingen ta beslut själva eller delegera vidare till den sektor eller kommitté det berör.

Styrelsen består av

Ordförande: Lena Funseth Norberg, ordforande@sundsvallsbhk.se : Nyval 1 år

Vice ordförande: Sirpa Engman : 2 år nyval

Sekreterare: Jennie Lindqvist, styrelsen@sundsvallsbhk.se : Omval 2 år

Kassör: Anki Andremo : 1 år kvar

Ledamot: Angelika Genberg : 1 år kvar

Suppleant 1: Eva Forslund : 1 år kvar

Suppleant 2: Lars Fahlberg : Nyval 2 år

Medlemsansvarig: Linda Jansson, medlem@sundsvallsbhk.se
Kassaförvaltare: Linda Jansson, kassor@sundsvallsbhk.se :1 år kvar

Revisorer: Yvonne Johansson och Kerstin Olsson : 1 år
Revisorsuppelanter: Leif Öjestedt och Peter Stenvall : 1 år


Ordförande – Lena Funseth Norberg

Information kommer.

Lena är vald på 1 år


Sekreterare – Jennie Lindqvist

Jag heter Jennie Lindqvist och brinner för allt som har med hund att göra. Jag har en labrador som heter Karin och vi tränar och tävlar i lydnad, jakt och rallylydnad.

Jennie är omvald på 2 år


Suppleant – Eva Forslund

Eva Forslund heter jag och har världens finaste schäfer som heter Cola! Jag har varit stolt medlem sedan 1988 och har alltid tyckt att tävla bruksprov är det roligaste som finns! Cola och jag tävlar Elitskydd och högre spår.
Har tävlat Boss, Spokey ( Bearded Collies) Jessi, Astrid och Cola (Schäfer) under dessa år och hunnit med att tävla eller träna alla bruksgrenar, lydnad men även briljerat  på utställning ! 

Jag är 1a klass A domare, Tävlingsledare, Lärare .

Eva har 1 år kvar


Ledamot – Angelika Genberg

Hundar har varit mitt intresse sedan barnsben och jag har i dagsläget en cattledogtik och en kromfohrländerhanne som jag gör allt möjligt med; lydnad, rally, hoopers, spår, drag mm. Tävlar måttligt men med hjärta, mitt motto är att det ska vara roligt att ha hund! 

Angelika har 1 år kvar.


Medlemsansvarig & kassaförvaltare – Linda Jansson

Jag heter Linda Jansson och jag är klubbens kassaförvaltare & medlemsansvarig. Jag har varit medlem i klubben sedan 1995 och har under årens lopp haft olika uppdrag. Jag är utbildad tävlingssekreterare, tävlingsledare, instruktör (allmänlydnad, friskvård, Specialsök) men mest av allt är jag stolt medlem i en fin klubb!


Jag har haft schäfer i 30 år och min nuvarande hund, Nita, är en allroundschäfer så vi har provat det mesta inom hunderiet.