Sommarinfo!


 
Vanliga frågor
 
Inför sommaren brukar det komma mycket mail om vilka och när man får vara på klubben, hur det fungerar när klubben är uthyrd till olika event och så vidare. Nedan kommer de vanligaste frågorna, du vet väl också att vi har samlat de vanligaste frågorna på vår hemsida: https://sundsvallsbhk.se/vanliga-fragor 
 
Klubben är uthyrd, får jag vara där ändå?
– Ja, dock måste hänsyn visas till de som hyr klubben. Vi har en stor klubb och det är sällan någon problem att få plats på någon av våra fem planer. 
 
Jag är på semester och vill träna på er klubb, är det okej?
– Ja ! Alla medlemmar inom Svenska Brukshundklubben eller Sveriges hundungdom är välkommen att träna på vår klubb.
 
Får jag träna på alla planer oavsett gren?
– Ja! Så klart kan du träna vad som helst på alla våra planer. Håll koll på vilka planer som är uthyrda via hemsidan på ”Kalendern” och vi respekterar varandra. Är det någon som behöver använda stegen på appellplanen är denna såklart välkommen även om det tränas lydnad på planen likaså kan IGP tränas på grusplanen. 
 
Vem får använda klubbens träningsutrustning?
– Alla som är medlem inom svenska brukshundklubben är välkommen att träna på klubben, dock får bara medlemmar inom Sundsvalls brukshundklubb låna och använda klubbens saker som till exempel agilityhinder, rallylydnadssakerna och lydnad- och bruksföremålen eftersom detta är en service som klubben erbjuder sina medlemmar. Saker som redan står ute på planerna får du självklart använda som exempelvis hinder även om du inte är medlem hos oss.