Rallylydnadsträning


Öppen träning

Öppen träningsgrupp
Vi på Sundsvalls Brukshundklubb har öppen rallyträningar för alla medlemmar i svenska brukshundklubben, oavsett vilken klubb du är medlem i. Detta är ett tillfälle för dig att träna rallylydnad, träffa andra likasinnade och utbyta kunskap med varandra.

Upplägg
Samling utanför röda stugan. Vi börjar med att tillsammans bygga banor utifrån vad gruppen vill fokusera och träna på, efter banbygget tränar vi gemensamt. När vi är klara hjälps vi åt att plocka undan. 

Information
Kostnad: 20 kr/ekipage
Betalningen sker till BG: 264-3500 eller SWISH: 123 100 78 55. Märk med Rallylydnad
Tid: 10:30 – 12:00
Plats: Sundsvalls brukshundklubb

Förkunskaper: Ingen speciell förkunskap krävs, men eftersom det är träning på eget ansvar underlättar det om du vet vad rallylydnad är.

Ingen föranmälan krävs

Vill du åka upp på klubben och träna utöver dessa tider så är förrådet med rallylydnadsmaterialet tillgängliga för våra medlemmar dygnet runt. Skriv gärna ut på olika sidor på facebook, exempelvis: Sundsvalls brukshundklubb – Anslagstavlan så att fler kan komma och träna och hjälpa varandra. 

Datum Klasser Plats

Tack för denna termin!
Nya tider kommer nästa år Öppen träningstävling

Träningstävlingen vänder sig till dig som vill träna på att tävla. De som dyker upp bygger gemensamt bana som passar gruppen och mäter ut avgränsningarna. Vi kommer att ha två stycken som står på banan, dessa två byts ut och roteras så alla får träna med sin hund. Efter träningstävlingen samlas vi och diskuterar hur de gick, vad vi ska tänka på och hur vi ska lösa eventuella problem. 

Alla oavsett klubbtillbehörighet är varmt välkomna ! 

Datum
Tid
Plats: Sundsvalls Brukshundklubb
Pris: 50 kr
Betalningen sker till BG: 264-3500 eller SWISH: 123 100 78 55. Märk med Rallylydnad

Ingen föranmälan krävs.


Tävlar du med din hund för Sundsvalls bhk ?
Var med och anmäl dig och din hund och vinn fina priser!


Vill du veta mer om Rallylydnad ? 
Information om Rallylydnad

Sugen på att gå kurs?
Kolla in våra aktuella kurser