Rallylydnadsträning


Öppen träningsgrupp
Vi på Sundsvalls Brukshundklubb har en stående rallyträning för alla medlemmar i svenska brukshundklubben, oavsett vilken klubb du är medlem i. Detta är ett tillfälle för dig att träna rallylydnad, träffa andra likasinnade och utbyta kunskap med varandra. Nytt för denna termin är att vi i rallysektorn inte alltid kommer vara med på träningstillfällena. Vi ser att det finns ett behov av en mer kontinuerlig träning och vi gör detta möjligt genom att planera in träningar även om vi tyvärr inte själv kan vara med alla tillfällen.

Upplägg
Samling utanför röda stugan. Vi bygga gemensamt banor utifrån vad gruppen vill fokusera och träna på, efter banbygget tränar vi tillsammans. När vi är klara hjälps vi åt att plocka undan. 

Information
Kostnad: Gratis
Tid: 10:30 – 12:00
Plats: Sundsvalls brukshundklubb
Förkunskaper: Ingen speciell förkunskap krävs, men eftersom det är träning på eget ansvar underlättar det om du vet vad rallylydnad är.

Vill du åka upp på klubben och träna utöver dessa tider så är förrådet med rallylydnadsmaterialet tillgängliga för våra medlemmar dygnet runt. Skriv gärna ut på olika sidor på facebook, exempelvis: Sundsvalls brukshundklubb – Anslagstavlan så att fler kan komma och träna och hjälpa varandra. 

Inställd på grund av Covid-19 till vidare. 

DatumTid

Tävlar du med din hund för Sundsvalls bhk ?
Var med och anmäl dig och din hund och vinn fina priser!


Vill du veta mer om Rallylydnad ? 
Information om Rallylydnad

Sugen på att gå kurs?
Kolla in våra aktuella kurser