Rallylydnad – vi förlänger träningen


Wohoo!! Vi förlänger våra populära öppna träningar med två tillfällen till innan året är slut, 4/11 och 18/11, välkomna !

Öppen träningsgrupp
Vi på Sundsvalls Brukshundklubb har öppen rallyträningar för alla medlemmar i svenska brukshundklubben, oavsett vilken klubb du är medlem i. Detta är ett tillfälle för dig att träna rallylydnad, träffa andra likasinnade och utbyta kunskap med varandra.

Upplägg
Samling utanför röda stugan. Vi börjar med att tillsammans bygga banor utifrån vad gruppen vill fokusera och träna på, efter banbygget tränar vi gemensamt. När vi är klara hjälps vi åt att plocka undan.

Information
Kostnad: 20 kr/ekipage
Tid: 10:30 – 12:00
Plats: Sundsvalls brukshundklubb
Förkunskaper: Ingen speciell förkunskap krävs, men eftersom det är träning på eget ansvar underlättar det om du vet vad rallylydnad är.
Ingen föranmälan krävs

Vill du åka upp på klubben och träna utöver dessa tider så är förrådet med rallylydnadsmaterialet tillgängliga för våra medlemmar dygnet runt. Skriv gärna ut på olika sidor på facebook, exempelvis: Sundsvalls brukshundklubb – Anslagstavlan så att fler kan komma och träna och hjälpa varandra.

Datum Klasser
4/11  Alla klasser
18/11 Alla klasser