Passivitetsträff


Lika väl som hunden behöver aktivitet behöver den kunna vara passiv och koppla av. Många hundar blir jätteglada när de ser att de anländer till brukshundklubben eller en ny plats. Nu ska här tränas och ha roligt. Men det är bra om din hund kan koppla av oavsett vart den är.
 
Vi är många som tycker passivitetsträningen dels kan vara tråkig men också svår. Vi bjuder därför in till en träff där vi kommer prata kring just passivitet, vad det innebär, hur man kan tänka och varför det kan vara viktigt att träna på just detta med din hund. Medan vi tvåbenta fikar och samtalar så får de fyrbenta ett ypperligt tillfälle att träna på just – passivitet.
 
Till följd av rådande pandemi kommer vi hålla till utomhus på våran fina altan, så ta kläder efter väder. Se gärna till att din hund är ordentligt rastad inför träffen, vi har jättefina promenadstigar i direkt anslutning till vår klubb om ni vill se någonting nytt! Ta också gärna med något gott godis som din hund uppskattar men undvik leksak. Vi ser också gärna att ni har vanligt kort koppel på eran hund, detta för att minimera risken att hundarna råkar hälsa eller komma i kontakt med varandra.
 
Hoppas vi ses!

 
Info
Datum: Tisdag 22 september
Tid: 18.30- ca 19.30
Plats: Sundsvalls brukshundsklubb
Pris: 50 kr, i avgiften ingår fika
Om ni har några frågor, funderingar eller övriga synpunkter så mejla gärna till ungdom@sundsvallsbhk.se