Ändrat datum för öppen rallyträning


Nu på söndag den 7/10 är det dags för öppen rallyträning igen ! Vi har också fått ställt in träningen den 14/10 men har då lagt till datumet 21/10.
Varmt välkommen !

Öppen träningsgrupp
Vi på Sundsvalls Brukshundklubb har öppen rallyträningar för alla medlemmar i svenska brukshundklubben, oavsett vilken klubb du är medlem i. Detta är ett tillfälle för dig att träna rallylydnad, träffa andra likasinnade och utbyta kunskap med varandra.

Upplägg
Samling utanför röda stugan. Vi börjar med att tillsammans bygga banor utifrån vad gruppen vill fokusera och träna på, efter banbygget tränar vi gemensamt. När vi är klara hjälps vi åt att plocka undan. 

Information
Kostnad: 20 kr/ekipage
Betalningen sker till BG: 264-3500 eller SWISH: 123 100 78 55. Märk med Rallylydnad
Tid: 10:30 – 12:00
Plats: Sundsvalls brukshundklubb

Förkunskaper: Ingen speciell förkunskap krävs, men eftersom det är träning på eget ansvar underlättar det om du vet vad rallylydnad är.

Ingen föranmälan krävs

Vill du åka upp på klubben och träna utöver dessa tider så är förrådet med rallylydnadsmaterialet tillgängliga för våra medlemmar dygnet runt. Skriv gärna ut på olika sidor på facebook, exempelvis: Sundsvalls brukshundklubb – Anslagstavlan så att fler kan komma och träna och hjälpa varandra. 

Datum Klasser
30/9 Alla klasser
7/10 Alla klasser
14/10 INSTÄLLT
21/10 Alla klasser
28/10 Alla klasser