Onsdagsträning med tema


I samarbete med Studiefrämjandet erbjuder vi på Sundsvalls Brukshundklubb erbjuder onsdagsträningar med tema för alla medlemmar i Svenska Brukshundklubben, oavsett vilken klubb du är medlem i

På onsdagsträningarna har du möjlighet att vara med på platsliggning och budförning med skott mellan 18:30-19:00. Vi erbjuder också information om ett specifikt tema mellan 19:00-19:30 som du som är intresserad av kan delta i, självklart kan du träna på vad du vill under hela tillfället! Alla är välkommen på våra träffar oavsett vilken nivå ni ligger på. Det kommer att finnas minst två ansvarig under träningen som bär gula västar. 

Alla hundägare har möjlighet att komma till vår klubb för att få råd och tips. Onsdagsvärden hjälper dig efter bästa förmåga – om du har frågor om träning eller tävling (oavsett gren) eller stött på något problem så försöker vi hjälpa dig. Om värden inte kan hjälpa dig kan denne säkert hänvisa dig vidare för hjälp. Vi har teman på våra träffar, trotts detta kan du träna på vad du vill! 

Information
Plats: Sundsvalls Brukshundklubb
Tid: 18:30 – 20:00
Kostnad: Gratis
INGEN FÖRANMÄLAN KRÄVS

Platsliggning och budföring med SKOTT sker 18:30 – 19:00
Efter 19:00 UTEBLIR skott.

DatumTemaAnsvarigAnsvarig
23 augustiPlatsliggningTommy CarlssonKattis Lundquist
30 augustiGrupplydnadSirpa EngmanEva Forslund
13 septemberINSTÄLLT INSTÄLLT INSTÄLLT
27 septemberPassivitetSusanne ArnfridssonChristina Ohlsson
4 oktober INSTÄLLT INSTÄLLT INSTÄLLT
11 oktoberLekLinda JanssonKarin Sjöqvist
18 oktober INSTÄLLT INSTÄLLT INSTÄLLT

Tävlar du med din hund för Sundsvalls bhk ?
Var med och anmäl dig och din hund och vinn fina priser!