Månadens medlem


Vi vill uppmärksamma alla våra fantastiska medlemmar! Därför har vi börjat med Månadens medlem 🙂

Månadens medlem är Jennie Lindqvist

Jag heter Jennie Lindqvist och har två hundar, bulldoggen Märta-Maj och labradoren Karin. Jag har nog provat på i stort sett alla grenar inom hundsport men tävlar i Rallylydnad (Mästarklass) med Märta och förhoppningarna är att jag och Karin ska ut och tävla i bruks framöver.

Inom klubben är jag aktiv i styrelsen som vice ordförande, sitter med i rallysektorn och i webbkommittén. Jag är också rallylydnadsinstruktör och tävlingssekreterare.

Det som gör mig glad är att umgås med familj, vänner och såklart mina hundar. Att testa på nya saker är något som jag alltid ser fram emot och gillar att vara ute i naturen.

Varför jag hamnade på Sundsvalls Brukshundklubb var slumpen. Jag blev därefter väl omhändertagen av medlemmarna där som gjorde att jag stannade kvar och tillslut blev aktiv inom klubben 🙂 Det som är de bästa med vår klubb är alla härliga människor och mångfalden bland oss.

Tillslut vill jag dela med mig av mitt bästa tips, det är att stanna upp och njut av vardagen, lös korsord och drick te samtidigt som du lyssnar på en podd med en hund i närheten. Hur mycket vardagslyx är inte det? 🙂


Vill du vara med och synas som Månadens medlem? *du behöver ej vara aktiv* 
Kontakta: webb@sundsvallsbhk.se