Månadens medlem


Vi vill uppmärksamma alla våra fantastiska medlemmar! Därför har vi börjat med Månadens medlem 🙂

Först ut med Månadens medlem är Linda Jansson.

Namn: Linda Jansson

Info om hund: Korad Skegårdens Nita, en schäfertik på 5 år. Hon är en glad och pigg individ, arbetsvillig och ställer upp på allt som jag hittar på. En fin träningskamrat och vän!

Tränar/tävlar inom: Nita och jag är uppflyttad i lydnadsklass 1, högre klass spår och sök. Vi har ett rallydiplom i Nybörjarklass. IGPIII och BSLII. Just nu är Nita under utbildning till sjöräddningshund så att hon kan hänga med mig när jag har jour inom sjöräddningen (jag är redan besättningsman).

Är du aktiv inom klubben?: Jag är utbildad instruktör inom allmänlydnad, bruks och friskvård för hund. Främst har jag hållit valpkurser och vardagslydnad. Att ha valpkurser är extra intressant tycker jag, att få följa nya små och nyfikna individer är ren å skär glädje. Jag är också tävlingsledare och tävlingssekreterare. Jag har förtroendeuppdrag som kassaförvaltare och medlemsansvarig.

Vad gör dig glad: Många saker. Min hund, min familj, mina vänner, en vacker låt på radion, känslan av varma sommarvindar, ett par nyvallade skidor en härlig vinterdag, ett leende… Listan kan göras lång.

Jag är mest stolt över: När det gäller klubben så är det vår otroliga anläggning och alla fina medlemmar som har driv och engagemang. När det gäller mig privat så är det min familj. Ser jag till personlig prestation så är det mitt diplom i genomförd Svensk Klassiker.

Varför väljer du att vara medlem i Sundsvalls Brukshundklubb?: Jag kom i kontakt med klubben när jag flyttade hit från dalarna 1994, och har sedan dess blivit kvar. Jag gillar mina träningskompisar på klubben och vår fantastiska anläggning.

Det bästa med Sundsvalls Brukshundklubb är: vår fantastiska anläggning men också vår gemensamma förmåga att dra runt aktiviteter på klubben. Allas bidrag är viktigt och en förutsättning för klubbens fortlevnad.

Bästa tipset: Att göra ingenting är en klart underskattad aktivitet! 


Vill du vara med och synas som Månadens medlem? *du behöver ej vara aktiv*
Kontakta: webb@sundsvallsbhk.se