Kurs- och nyhetsprenumeration


Vill du vara säker på att inte missa en kursannonsering eller annan viktig information om händelser som sker på klubben? Då ska du anmäla dig till dessa mailutskick !

 

Kursprenumerationer 

Läs mer

Vi annonserar också ut kurser på hemsidan, på vår officiella facebook, anslagstavlan på facebook och till de som prenumererar på kursutbud via mail. Fyll i formuläret nedan så får du ett mail så fort det kommer ut en ny kurs eller andra aktiviteter på klubben. Ibland kan det hända att första mailet hamnar i skräpposten, har du inte fått mailet så kontrollera där först.

 


Nyhetsbrevet

Läs mer
Vill du inte missa det som sker på klubben? Då är det nyhetsbrevet du ska prenumerera på! Nyhetsbrevet inkluderar allt som sker på klubben, exempelvis tävlingar, gemensamma aktiviteter, möten och mycket annat nyttigt som du som medlem kan vara intresserad av.

Fyll i denna formulär för att prenumerera på nyhetsbrevet 


Våra kurser startar kontinuerligt under året beroende på instruktörers tid och möjlighet att ha kurser. Allt arbete inom vår klubb sker ideellt, därav kan antalet kurser och kursutbud variera år från år. Vi är ständigt beroende av funktionärer, instruktörer och hjälpinstruktörer till klubben – hör av dig om du vill vara med och bidra till en livlig och bättre klubb.

Vid problem kontakta: webb@sundsvallsbhk.se