Kursinformation


Att utbilda sin hund ger en starkare relation, nya kunskaper och glädje i att utvecklas tillsammans. Börja med en valpkurs och fortsätt sedan med kurser som passar just dig och din hund!

Inom Svenska Brukshundklubben står hunden i centrum. Detta innebär att vi ska förhålla oss till vår hund så att den inte utsätts för otillbörlig eller kränkande behandling. Hunden ska behandlas väl och föraren ska hjälpa hunden att utvecklas positivt utifrån sin individuella förutsättningar.
Läs mer om policyn för relationen människa-hund


Till våra kursdeltagare
Ha din hund kopplad och undvik att låta din hund hälsa på andra hundar under kursen, hundägaren och hunden är på kursen för att träna. Ta med bajspåsar och ta upp efter din hund. 

För att delta i en kurs behöver din medlemsavgift vara betald. Vi samarbetar med andra brukshundklubbar, vilket betyder att du inte behöver ha dubbelt medlemskap om du vill gå kurs hos oss. De klubbar vi samarbetar med är Matfors Brukshundklubb, Njurunda Brukshundklubb och Timrå Brukshundklubb.

 

Vi erbjuder en mängd olika kurser för alla hundar och hundägare. Vi har många utbildade instruktörer inom flera grenar vilket möjliggör för oss att möta upp det stora kursbehovet som finns idag. Hoppas du hittar en eller flera kurser som passar just dig så ses vi på Sundsvalls Brukshundklubb.