Kurser


Vi erbjuder en mängd olika kurser för alla hundar och hundägare. Vi har många utbildade instruktörer inom flera grenar vilket möjliggör för oss att möta upp det stora kursbehovet som finns idag. Hoppas du hittar en eller flera kurser som passar just dig så ses vi på Sundsvalls Brukshundklubb.

Betalning
Läs mer

Betalningen sker tidigast efter du har fått ett mail om antagning på kursen, detta kan ta några veckor. Betalningen sker till BG: 264-3500 eller SWISH: 123 100 78 55. Märk betalningen med “kursens namn + ditt för- och efternamn”.  

Kursprenumeration
Läs mer


Uppletandekurs för tävling

Info
Datum: 2/6
Tid: 10 – 16
Plats: Sundsvalls Brukshundklubb
Pris: 350 kr 
Hundens ålder vid kursstart: ca 10 månader
Anmäl dig här

Läs mer
Välkommen att anmäla dig och din hund för en uppletandekurs med tävlingsfokus. Uppletande ingår i tävlingsgrenen bruks som är uppdelade i tre olika delar, den ena är lydnadsdelen, andra är ett specialmoment och det tredje är budföring eller uppletande. Uppletande går till att ett antal föremål ligger utlagda i ett mindre område. Hunden ska söka igenom området och helst förstås hitta alla föremålen och lämna dem till sin förare.

Under kursen kommer vi skifta teori och praktik. För att du ska få mest utav kursen är det bra om att ni har god allmänlydnad, det betyder exempelvis att hunden ska kunna vara lös.


Träningsgrupp – Rallylydnad

Info
Datum: 7/5, 14/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6, 18/6, 25/6
Tid: 18:30 – 20:30
Plats: Sundsvalls Brukshundklubb
Pris: 200 kr
Förkunskaper: Minst rallylydnad-nybörjarklass eller liknande kunskaper
Anmäl dig här

Läs mer
Tränar du rallylydnad men känner att du vill ha mer kontinuitet på träningspassen? Då är denna träningsgrupp något för dig!

Under tillfällena kommer vi att träna på det just vi vill träna på, vi kommer att lägga upp en plan för hur vi ska nå våra mål, hur vi vill använda träningstillfällena och vad de ska innehålla. Därför kan alla oavsett nivå vara med och träna. Du bör dock ha grundkunskaper inom minst Rallylydnad – nybörjarklass.


Valpkurs

Info
Instruktör: Elisabeth Funseth och Catharina Lönnberg
Datum: 9/5, 16/5, 20/5, 27/5 och 13/6
Tid: 18:30- 20:15
Pris: 1000 kr
Plats: Sundsvalls Brukshundklubb
Ålder: Från 4 månader
Anmäl dig här

Läs mer
Valpkurs är en rolig och lärorik kurs för alla valpägare. Valpkursen ger dig och din hund en god start tillsammans att skapa en bra grund att stå på. Hela familjen är välkommen att delta på kursen för att lyssna och lära.

Välkomna !