Kurser

Vi erbjuder en mängd olika kurser för alla hundar och hundägare. Vi har många utbildade instruktörer inom flera grenar vilket möjliggör för oss att möta upp det stora kursbehovet som finns idag. Hoppas du hittar en eller flera kurser som passar just dig så ses vi på Sundsvalls Brukshundklubb.

Från och med 1 januari 2022 krävs medlemskap i Sundsvalls Brukshundklubb eller Sveriges hundungdom för att gå kurs hos oss, är du redan helbetalande medlem i en annan brukshundklubb räcker det med att bli enbart klubbmedlem, läs mer och bli medlem här: https://sundsvallsbhk.se/bli-medlem

Hur anmäler jag mig på en kurs och när vet jag att jag har en plats på kursen?

Du anmäler dig på valfri kurs som syns nedan efter att du har anmält dig till en kurs slussas du till en bekräftelsesida som alltid bekräftar att du har en plats på kursen, du kommer också få ett automatiskt mail på din kursanmälan som bekräftar din bokning. Invänta sedan en separat inbjudan med betalningsuppgifter som kommer innan kursstart (kontrollera skräpposten).

Går det inte att anmäla sig till kursen som syns nedan är den fullsatt. Syns inte kursen du vill anmäla dig till har vi i dagsläget inget startdatum för den.


Betalning
Läs mer

Betalningen sker vid samband med att du får en kursinbjudan till BG: 264-3500 eller SWISH: 123 100 78 55. Märk betalningen med ”kursens namn + ditt för- och efternamn”.  

Vill du inte missa en kurs?
Läs mer

Övriga frågor

Läs mer
Har du andra frågor såsom, när en kurs kommer ut för anmälan, varför du inte kan anmäla dig till kursen eller om du inte hittar den kursen som du vill gå kan du läsa mer om det på vår sida Vanliga frågor.  

Visar alla 3 resultat