Kurs


Läs mer om våra kurser och anmälan
Kurser
Anmälan till kurs

Tävlar du med din hund för Sundsvalls bhk ?
Var med och anmäl dig och din hund och vinn fina priser!


Att utbilda sin hund ger en starkare relation, nya kunskaper och glädje i att utvecklas tillsammans. Börja gärna med en valpkurs, och fortsätt sen med kurser som passar just dig och din hund!

Inom Brukshundklubben står hunden i centrum. Detta innebär att vi ska förhålla oss till vår hund så att den inte utsätts för otillbörlig eller kränkande behandling. Hunden ska behandlas väl och föraren ska hjälpa hunden att utvecklas positivt utifrån sin individuella förutsättningar. Läs mer om policyn för relationen människa-hund

 

Till våra kursdeltagare
Ha din hund kopplad, och undvik hälsningsceremonier i koppel med andra hundar under kursen, hundägaren och hunden är på kursen för att träna. Ta med bajspåsar och ta upp efter din hund. Om din hund får löss, tala om det för oss, det är ingen katastrof! Hostar din hund, fråga oss innan du kommer till kurstillfället.

Våra kurser varierar i kostnad, bland annat beroende på antalet kursträffar. Riktpriset är 100 kr/kurstillfälle. En kurs på åtta kurstillfällen inklusive litteratur kostar ca 1000 kr. För att delta i en kurs behöver din medlemsavgift vara betald. Vi samarbetar med andra brukshundklubbar, vilket betyder att du inte behöver ha dubbelt medlemskap om du vill gå kurs hos oss, men är medlem i annan brukshundsklubb.