Gott nytt år


Gott nytt år från oss alla till er alla! 

Men vad har hänt under 2021 kanske du frågar dig 😀 ? 
Året började med att vi fick flytta fram årsmötet till 17 juni, det var dock väldigt lyxigt att ha det utomhus i värmen och se alla i fina sommarkläder 🙂 Där fick vi se tillbaka på ett år som inte varit likt något annat men också gratulera våra medlemmars olika framgångar, bland annat inom tävling där följande deltagare kom på prispallen:

Klasshunden 2020
1. Jennie Lindqvist & Huset Elliots Bombarda Maxima – 115p 
1. Sara Knutar & Höstglädjens Dawn of a New Time – 115p
2. Viveka Andersson & Maldas Isadora – 95p

Ruskans VP
Linda Jansson & Skegårdens Nita – 7p

 

Även om tävlingsprestationer är roligt att hylla så är våran klubb ingenting om vi inte har våra eldsjälar, årets vinnare av det ärofyllda Grötfatet blev – Lars ”Fabbe” Fahlberg, stort grattis igen!  Vi uppmärksammade också övriga medlemmar med Förtjänsttecken 

Cecilia Bergman – Brons 

Annette Hådén – Silver 

Linda Jansson – Silver

Jennie Lindqvist – Brons

 

Grattis till er med 🙂 

Under första halvåret kunde vi också erbjuda fyra tillfällen med platsliggning och budförning med/utan skott, elva stycken olika aktiviteter inom valpkurs, rallylydnad, nosework, specialsök, spår och sök alla dessa hade högt tryck och positivt utfall 😀 Utöver detta hade vi öppen rallylydnadsträningen som också var väldigt populär, eftersom begränsat antal deltagare kunde vara med så gjordes en förmiddags- och eftermiddagsgrupp. Så himla roligt! 

När hösten kom så blev också restriktionerna lättare och vi kunde erbjuda arton kurser och aktiviteter, vi hade också hög tryck på kurserna under hösten vilket visade sig då de allra flesta platserna tog slut inom några minuter. Vi erbjöd också tio stycken onsdagsträningar med olika teman, flertalet rallylydnadsträningar, ungdomsträningar, hundens vecka med nio event och torsdagsträningar med teman och möjlighet till att träna i träningsrummet.

Medlemsmöten och s/k-möte har vi också kunnat haft, och vi får inte glömma de tävlingar vi lyckades anordna, stort tack för dom!

Årets sista medlemsmöte avslutades med julgröt och skinkmacka den 15 december som också bjöd på många skratt under musikquizet och frågetävlingen ”sant eller BULLshit”. 😀 

 

Tack för ett fint 2021, nu ser vi fram emot ett ännu bättre 2022!