Föreläsning – Våga prova på bruks och nosarbete

0.00kr

Föreläsare: Maria Brandel
Plats: Studiefrämjandets lokaler, Storgatan 52 B, Sundsvall
Tid: 18:30 – 20:00
Datum: 7/12
Kostnad: Gratis

Sista anmälningsdag 20/11

Krav på medlemskap i Sundsvalls Brukshundklubb eller i Sveriges hundungdom.

Slut i lager

Kategori:

Beskrivning

I samarbete med Studiefrämjandet har Sundsvalls Brukshundklubbs medlemmar bjudits in till en gemensam sittning i Studiefrämjandets lokaler för att lyssna på en föreläsning med Maria Brandel om ”Våga prova på bruks och nosarbete”.

Denna sittning är gratis för dig som medlem, har du inte möjlighet att sitta med på plats kostar kan du anmäla dig direkt till studiefrämjandet och betala för föreläsningen själv, kostnad 200 kr.

Aktiviteter som din hund kommer att älska! Inför kommande hundtränings- och tävlingssäsonger vill vi på detta vis ge alla en möjlighet att hitta lite ny motivation.

Denna föreläsningen hoppas vi skall inspirera dig till att våga prova på olika aktiviteter där hundens får arbeta med sin nos! Inte bara för att det är kul utan för att det är väldigt stimulerande för alla hundar att använda sin nos.
Det finns många sporter och aktiviteter att välja emellan, exempelvis spår, sök, rapport, uppletande, specialsök, kantarellsök, nose work och viltspår, med flera. Har man en blandrashund kan man tävla både i nose work och viltspår.
SBK:s tjänstehundsgrenar är SBK Räddningshund och SBK Patrullhund. Blandraser är välkomna som tjänstehundar och om man vill kan man tävla i IPO spår, -ytsök och -ruinsök.

Föreläsningen kommer att visas via Microsoft Teams.