Bokning- och avbokningspolicy


Allmänt
Detta bokning- och avbokningspolicy gäller Sundsvalls Brukshundklubb. Policyn gäller för de rum, campingplatser, planer, uthyrning av hela eller delar av anläggningen som vi tillhandahåller. Bokning- och avbokningspolicyn gäller för alla oavsett om den som hyr av oss är medlem, icke medlem, privatperson eller företag. 

Bokning och bekräftelse
Din bokning är bindande i och med att du får en bekräftelse från oss. Bekräftelse kan ske muntligen, skriftligen och/eller via bokningssystemet på hemsidan. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, mail, telefonnummer, ankomst- och avresedag. Vid bokning binder du dig till att du betalar den totala summan fem dagar innan planerad tillträdesdatum oavsett vad du bokar. Sker bokningen senare än fem dagar innan beräknat tillträdesdatumet skall betalningen ske snarast. För att boka ett rum, campingplats, plan eller hela/delar av anläggningen hos Sundsvalls Brukshundklubb måste du vara minst 18 år. Du som bokar för en minderårig är ansvarig oavsett om du är på plats eller inte.

Vid bokning hos oss har du tillgång till din bokning först efter bekräftelsen har kommit från oss. Vi arbetar ideellt och det kan därför ta olika lång tid innan vi hinner bekräfta din bokning. Vi strävar såklart efter att svara så fort vi kan, men bokningar nära inpå ankomstdatumet kan därför utebli på grund av att vi inte hinner bekräfta din bokning.

Ankomst och avresa
Tid för ankomst: 17:00 
Tid för avresa: 16:00

Förvaring av värdesaker och bagage
Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt. Sundsvalls Brukshundklubb har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara egendom oavsett värde. Vi har inte något ansvar för egendom som du förvarar i och runt Sundsvalls Brukshundsklubb oavsett plats. Sundsvalls Brukshundklubb är inte ersättningsskyldig om någon av de besökandes saker försvinner eller går sönder under vistelsen på Sundsvalls Brukshundklubb.

Betalning
Det gäller alltid förskottsbetalning. Summan skall vara betald fem dagar innan beräknad vistelse. Bokning senare än fem dagar innan tillträdesdatumet skall betalningen ske snarast, dock senast datumet för tillträdet. Avbokning utan hänsyn till de avbokningsvillkor som finns nedan har Sundsvalls Brukshundklubb rätt att behålla hela förskottsbetalningen.

Din egen säkerhet
Ta alltid själv reda på var nödutgångar finns. Lämna aldrig något brandfarligt oövervakat. 

Städning
Vid bokning av rum och/eller anläggning skall det städas vid utflytt de delar av klubben du har bokat. Vid bokning av campingplats/plan ska det städas runt om och på campingplatsen/planen. Städas inte rummet, anläggningen, planen eller campingplatsen debiteras köparen på en kostnad från 500 kr och uppåt.​​​​​​​ Vi förbehåller oss rätten att avboka alla bokningar.

Avbokning och utebliven ankomst
Sundsvalls Brukshundklubb förbehåller sig rätten att avboka eller neka alla bokningar, oavsett hur de har inkommit, när bokningen planeras att vara eller vad som är bokat.

Om inget annat överenskommits vid bokningstillfället skall avbeställning av rum, plan, anläggning eller campingplats ske senast en (1) vecka innan den beräknade tillträdesdagen. Vid avbokning senare än en (1) vecka eller icke nyttjande av bokning får du betala för de dygn/timmar du har bokat. Om Sundsvalls Brukshundklubb haft särskilda kostnader med anledning av din bokning får du ersätta även dessa. Är vi tvungen att avboka din plats annulleras betalningen, har köparen betalat in summan för bokningen får du pengarna tillbaka. 

Frågor
Vid frågor kontakta
Bokning: bokning@sundsvallsbhk.se
Styrelsen: styrelsen@sundsvallsbhk.se
Webbansvarig: webb@sundsvallsbhk.se