Årets pristagare i GRÖTFATET


Årets vinnare av det ärofyllda Grötfatet blev – Lars “Fabbe” Fahlberg, stort grattis! 

Nomineringen lyder 

Många roller har årets pristagare haft genom åren, men det kanske inte är så konstigt när denna person har varit ett med klubben sedan 70-talet. Årets pristagare är en ambitiös instruktör som skapar gemenskap och är ett av de första ansiktena som många av våra medlemmar möter.  

Vår pristagare hjälper till med sin kunskap, delar med sig av sina historier och har alltid ett finger med i spelet när det planeras festligheter – allt dettat för att alla ska känna sig välkomna på vår klubb. Årets pristagare checkar många boxar och listan kan göras hur lång som helst, men vi kanske kan nämna att han till och med jagar…det gula guldet i skogen.

Inte ett öga torrt när han en gång per år uppmärksammar eldsjälar inom klubben, men nu är det vår tur att visa tacksamhet tillbaka. 

Lars “Fabbe” Fahlberg….som tack för ditt mångåriga och personliga engagemang för klubbens kursverksamhet, ditt arbete inom diverse sektorer och kommittéer samt styrelseuppdrag i Sundsvalls Brukshundklubb får du GRÖTFATET, priset för bästa prestation alla kategorier inom Sundsvalls Brukshundklubb.

*******
Föregående års prisvinnare med nomineringar finner ni i klubbstugan och på hemsidan: https://sundsvallsbhk.se/granatengrotfatet